Haberler

Saf ve doğal içeriklerin öncüsü Sleepy, bebek bezinde Türkiye’nin 1 numarası.

Saf ve doğal içerikleriyle anne babaların güvenini ve sevgisini kazanan Sleepy, NielsenIQ’nun verilerine göre bebek bezinde 3 yıl üst üste 1. marka oldu.

Türkiye’nin 1 numarası Sleepy; tüketicileri bebek bezinde saf suyla dokuma, organik pamuk, doğal bambu, şeker kamışından elde edilen biyopolimerler ve badem yağı gibi içerikleri bir arada sunarak pek çok yenikle tanıştırdı.

Sleepy, farklı beklenti ve ihtiyaçlara göre dört farklı ürün serisi ile aynı zamanda Türkiye’nin en geniş bebek bezi yelpazesini de sunuyor. Aynı ürün serilerinin ıslak bebek havlusu çeşitlerini de üreten Sleepy, bu segmentte de en fazla çeşitliliği tüketicisine sunan marka durumunda.

Markanın üreticisi Eruslu Sağlık’ın Pazarlama Müdürü Bilge Yavuz Gürlesin, Sleepy’ninsürdürülebilirlik konusundaki öncülüğünü vurguluyor: “Bebeklerimizin bugünkü rahatlığı kadar yarınını da düşünüyor hem ürünlerimizi hem de tüm üretim ve lojistik süreçlerimizibuna göre şekillendiriyoruz. Sleepy’ye güvenerek ürünlerini tercih ederek markamızı bebek bezinde Türkiye’nin 1 numarası haline getiren tüm anne babalara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Avrupa’nın en büyük tesislerinden birine sahip olan Eruslu Sağlık, dünya genelinde 150’den fazla ülkeye hijyenik ürün ihracatı gerçekleştiriyor.